Ποπ Κορν

Το Ποπ Κορν είναι καλαμπόκι, το οποίο έχει φουσκώσει αφού έχει ζεσταθεί.

Θρεπτική αξία:
Το Ποπ Κορν, σε αντίθεση με άλλα σνακ, κάνει καλό στην υγεία, επειδή περιέχει μεγάλη ποσότητα από τις ευεργετικές αντιοξειδωτικές ουσίες τις πολυφαινόλες. Είναι τόσο μεγάλη η περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά που συγκρίνεται με εκείνη που υπάρχει στα φρούτα και στα λαχανικά.

Ξέρατε ότι το καλαμπόκι αναφέρεται και ως παπαρδέλα, πατλάκα και πασπάτα;

Comments are closed.